Je voedingspatroon verbeteren zonder diëten en calorieën tellen?


  • Krijg inzicht in je eetpatroon
  • Praktisch werkboek, om in te vullen, boordevol tips en motivatie
  • Ontdek alles over je eetgedrag
  • Honger of dorst: Hoe voorkom je dat je gaat eten terwijl je geen honger hebt
  • Inclusief dagelijkse checklisten
  • 7 praktische en simpele eetrichtlijnen die je direct kan toepassen
  • Ontdek waarom vezels zo belangrijk zijn
  • Kom erachter hoe je een etiket leest
  • Eet wanneer je lichaam erom vraagt: maak gebruik van de hongermeter
50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik hem naartoe sturen?
Download
gratis-voedingsdagboek
gratis-voedingsdagboek-review
'Het eetdagboek is overzichtelijk en de checklist is heel handig. weet ik sneller door of ik eet uit verveling of dat ik ook daadwerkelijk honger heb. Ik denk nu beter na voordat ik iets in mijn mond stop, en daardoor ga ik vanzelf al minder snoepen!'
gratis-voedingsdagboek

Goede voeding is essentieel voor een gezonde leefstijl. De logica is vrij simpel: Als jij je lichaam geeft waar het om vraagt, dan krijg je daar energie voor terug. En die energie kan je gebruiken om gezond te eten en voldoende te bewegen.

Een aantal jaar geleden wilde ik mijn lichaam geven wat het nodig had. De voedings-hypes vlogen me om de oren en ik zag door de bomen het bos niet meer. Daarom heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd. Hierdoor weet ik wat mijn lichaam nodig heeft, wat gezonde voeding is en kan ik de zin en onzin van voedings-hypes onderscheiden.

Je zou het misschien niet verwachten, maar een gezond voedingspatroon hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. En je hoeft al helemaal niet je hele eetpatroon om te gooien. De kleinste stapjes maken de grootste veranderingen. 

Het eerste (en belangrijkste) stapje is inzicht. Pas als je inzicht hebt in je voedingspatroon, kan je het veranderen.

En dat is wat ik jou gun. Door dit voedingsdagboek te gebruiken, krijg jij direct inzicht in je huidige eetpatroon, en kan je vervolgens de eerste stapjes zetten naar een gezonder voedingspatroon.

Door met dit voedingsdagboek aan de slag te gaan, krijg je direct inzicht in je eetpatroon. En inzicht is de eerste stap naar een beter voedingspatroon, een gezondere leefstijl en meer energie.
50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik hem naartoe sturen?
Download
gratis-voedingsdagboek