Gezonde leefstijl zonder drastische veranderingen?

Ontdek hoe je jouw leefstijl kan verbeteren, zonder dagelijks te zweten en diëten

  • Krijg binnen 3 minuten inzicht in je leefstijl.
  • Op basis van de nieuwste voedings- en beweegrichtlijnen van De Gezondheidsraad.
  • Praktische en duidelijke PDF om in te vullen.
  • Direct inzicht in de activiteiten die je goed doet en in je verbeterpunten.
  • Ontdek hoe je jouw leefstijl kan verbeteren, zonder dagelijks te zweten en diëten.
50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik hem naartoe sturen?
Gratis download
gratis-leefstijlcheck
gratis-voedingsdagboek-review

Daphne van Dinteren

Overzichtelijk en super handig!

'De leefstijlscan is overzichtelijk en heel handig. Je hoeft alleen maar cirkeltjes te zetten om de dagen van de week. Ik heb hem binnen drie minuten ingevuld en ben erachter gekomen wat ik goed doe. Maar ik weet nu ook in welke onderwerpen ik in het oranje scoor, zodat ik mezelf daar kan verbeteren.
gratis-voedingsdagboek

Een gezonde leefstijl is essentieel voor een gezond en energiek leven. De logica is vrij simpel: Als jij je lichaam geeft waar het om vraagt, dan krijg je daar energie voor terug. En die energie kan je gebruiken om alle leuke dingen te doen die je wilt doen. 

Ik begon als bootcampcoach. Nu, ruim 2 jaar later werk ik als personal trainer en leefstijlcoach. Inmiddels heb ik vele klanten geholpen met hun strijd tegen de kilo's. Het resultaat mag er zijn! Dat maakt mij ontzettend trots én gemotiveerd om anderen te blijven helpen. En dat is precies de reden waarom ik deze leefstijl check ontwikkeld.

personal-training-realistisch-doel

Kleine stapjes...

Afvallen - zonder jojo-effect - is niet makkelijk. Het is geen kwestie van simpelweg meer sporten en alleen maar sla eten. Dan raak je een paar kilo kwijt, maar na verloop van tijd komen ze weer vrolijk terug. En dan kan je weer opnieuw beginnen met de strijd.

Dit komt omdat er niet genoeg kennis is. Het internet staat vol met de meest waanzinnige afslankproducten, maar ze werken niet. Een quick-fix oplossing is onmogelijk.

Duurzaam gewicht verliezen hoeft niet mission impossible te zijn. Het begint met een gezonde leefstijl. Als je dat voor elkaar krijgt, dan verdwijnen de kilo's vanzelf én komen ze ook niet meer terug. HOERA!🥳

Om dat voor elkaar te krijgen is het handig om te weten waar je moet beginnen. En welke stappen je moet zetten. De kleinste stapjes maken immers de grootste veranderingen. En daar kan deze leefstijl check je bij helpen.

De eerste stap naar een gezonde leefstijl

Door deze leefstijlscan in te vullen, krijg je direct inzicht in je huidige leefpatroon. En inzicht is de eerste stap naar een gezonder, fitter en energieker leven.
50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik hem naartoe sturen?
Gratis download
gratis-leefstijlcheck
arrow_drop_up arrow_drop_down