online-coaching

Wil jij alles uit jezelf halen?

Met online coaching sport je waar en wanneer jij wilt!

online-coach-eindhoven

Geen resultaat

Een aantal jaar geleden wilde ik me fitter, sterker en energieker voelen. Ik meldde me aan bij de plaatselijke sportschool en vol goede moed begon ik met sporten. Ik nam plaats op de cardio-apparaten en probeerde wat kracht-apparaten uit.

Het resultaat bleef uit. Waarom? Ik wist niet waar ik mee bezig was. Ik deed maar wat. Ik had geen specifiek doel en al helemaal geen passend trainingsschema. Ik deed mijn best, maar er gebeurde niks. Ik had er geen zin meer in en mijn motivatie was al snel verdwenen.

personal-trainer-eindhoven

De oplossing

Omdat ik niet wist wat ik moest doen, ben ik gaan googlen. Ik vond talloze ‘persoonlijke trainingsschema’s’, die iedereen kon downloaden. Daar had ik niks aan, ik wilde weten wat voor mij het beste werkt. Iedere persoon is anders. Ik raakte gefascineerd door de honderden oefeningen die er bestaan, de werking van het menselijk lichaam en de verschillende manieren van trainen. Hier wilde ik meer over weten.

Na het volgen van een opleiding tot personal trainer en aanvullende opleidingen tot functional trainer, bootcampcoach en voeding & sport, heb ik meer dan genoeg kennis opgedaan om mezelf te kunnen helpen. Waardoor ik nu niet alleen mezelf help, maar ook jou kan helpen, om het beste uit jezelf te halen.

Dit is wat je krijgt met online coaching

personal-trainer-eindhoven

De juiste begeleiding

We beginnen met een intakegesprek. We gaan na wat je precies wilt bereiken, waarom je dat wilt, hoe je dat wil bereiken en hoe veel tijd je er aan wil besteden. Vervolgens maak ik een trainingsplan dat rekening houdt met jouw wensen, én dat gericht is op het bereiken van jouw doel. Want daar gaat het uiteindelijk om!

Elke week krijg je nieuwe trainingsschema's. Een persoonlijk schema dat rekening houdt met wat jouw leefstijl, waar je sport en met hoe de afgelopen trainingen zijn gegaan. Op deze manier  blijft het schema zich aan jou aanpassen en weet je zeker dat je op een goede manier je doel behaalt én vast houd.
online-coach-metingen

Metingen

Inclusief een uitgebreide beginmeting, diverse tussenmetingen en een eindmeting om jouw voortgang bij te houden.
online-coach-

Online begeleiding

Online aandacht en begeleiding. Ik ben er voor om je te motiveren, voor tips, advies en antwoord op al je vragen.


online-coach-techniek

Focus op techniek

Oefeningen waarbij stap voor stap de juiste techniek beschreven staat, zodat je weet waar je op moet letten en het beste uit iedere oefening haalt.

online-coach-voedingsadvies

Voedingsadvies

Een persoonlijk voedingsadvies dat rekening houd met jouw leefstijl en lichaamssamenstelling.
online-coach-leefstijl

Gezonde leefstijl

Niet alleen sporten, maar ook advies voor het aanleren en vasthouden van een gezonde leefstijl.
online-coach-trainingsschema

Trainingsprogramma

Op maat gemaakte trainingsschema’s die met jou mee groeien en zich continu aan jou aanpassen. 
online-choach-sport-waar-jij-wilt

Sporten waar jij wilt

Trainen in de frisse buitenlucht, of liever in de sportschool? Het kan allemaal! De persoonlijke schema’s houden rekening met jouw wensen.
online-coach-stok

Stok achter de deur

Je hebt mij als stok achter de deur. Hierdoor blijf je gemotiveerd. Want motivatie is de allerbelangrijkste sleutel tot succes!
online-coach-doel

Doel behouden

Trainingen en coaching die niet alleen gericht zijn op het bereiken van je doel, maar er ook voor zorgen dat je jouw bereikte doel kan vasthouden.
These slides will be slide-able on the live version of your page!
'Goed te combineren met mijn baan, en ik voel me een stuk fitter!'
‘Ik had last van wat vetrandjes waar ik me aan stoorde. Doordat ik 32 uur per week werk, heb ik weinig tijd om veel te sporten. Iris maakt een traininsprogramma, waardoor ik maar een half uurtje bezig ben. Zo kan ik het goed kan combineren met mijn fulltime baan. Het programma is voor mij een stok achter de deur. Doordat ik elke week nieuwe oefeningen krijg, word ik steeds gestimuleerd om door te gaan. Die wekelijkse terugkoppeling werkt goed voor mij. Mijn eigen discipline is een stuk minder zonder die controle. Ik heb een hoop nieuwe oefeningen geleerd, die ik dagelijks zelf kan toepassen. Na een programma van 6 weken, voel ik me een stuk fitter. Ik zou het zeker anderen aanraden. Iris heeft aandacht voor persoonlijke aandachtspunten en zorgt voor oefeningen op maat, wat heel prettig is.’


- Irina Entrop (45)

Ms. Nameless
Add Your Stars
'Ik zit lekkerder in mijn vel en mijn spierballen zijn meer ontwikkeld'
'Ondanks dat ik een fanatieke sporter ben, merk ik dat ik mijn bovenlichaam te weinig train. Hierdoor heb ik last van wat vetrandjes en de zogenoemde lovehandles. Tijdens het volgen van de trainingsschema’s, zit ik lekkerder in mijn vel. Zeker na het trainen merk ik dat ik me er goed bij voel. Ik heb geleerd dat er veel verschillende oefeningen zijn voor allerlei spiergroepen. Bij elke training is er een hoop variatie, zodat de trainingen leuk blijven. Dankzij het volgen van de trainingsschema’s van Iris, zijn mijn vetrandjes minder en zijn zelfs mijn spierballen meer ontwikkeld! Het is een echte aanrader.’


- Bianca Heekelaar (48)

Ms. Nameless
Add Your Stars
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Overtuigd? Meld je aan!

Direct aanmelden
                   

Veelgestelde vragen

Wat kost het?

Online coaching is een investering in jezelf. 
Traject van 3 maanden: 65 euro per maand
Traject van 6 maanden: 58 euro per maand
Traject van 12 maanden: 49 euro per maand

Voor welke sporten is het geschikt?

Voor de sport die jij doet! Of je nu fit wilt worden, wat sterker wilt worden of een marathon wilt lopen. Dat maakt niet uit. Ik zorg ervoor dat het trainingsprogramma bij jou past.

Is online coaching voor mij geschikt?

In principe is online coaching voor iedereen geschikt. Ik maak een speciaal trainingsprogramma dat afhankelijk is van jouw niveau, leefstijl en doel. Als tijdens het intake gesprek blijkt dat het (om wat voor reden dan ook) voor jou minder geschikt is, dan zal ik dat altijd aangeven.

Kan het ook als ik weinig tijd heb?

Ja hoor, geen probleem. We kijken hoe jouw weken eruit zien. Ook als je weinig tijd hebt maken we een plan dat daar rekening mee houdt. Een training hoeft niet persé een uur te duren. Er kunnen ook training gemaakt worden die een half uurtje duren en die je overal kan doen, zodat het altijd in jouw leefstijl past.

Ik wil liever niet naar de sportschool, maar thuis heb ik geen gewichten. Is dat een probleem?

Dat is geen probleem! Alle trainingen worden gemaakt op een manier zodat jij ze kan uit voeren. Als je thuis geen gewichten hebt, dan zorgen we ervoor dat je die helemaal niet nodig hebt. Er zijn honderden oefeningen die je uit kan voeren, waar je simpelweg geen materiaal voor nodig hebt.

Hoe kan ik tijdens het online coachingstraject contact met je opnemen?

Op de manier zoals jij dat het prettigst vind. Je mag me mailen, bellen, appen of een postduif sturen. Tijdens het traject motiveer ik je om het beste uit jezelf te halen.