Bang dat je niet alles uit jezelf haalt?

Met personal training voel jij je binnen no time weer fit en energiek!

personal-trainer-eindhoven
personal-trainer-eindhoven

Een aantal jaar geleden wilde ik me fitter, sterker en energieker voelen. Ik meldde me aan bij de plaatselijke sportschool en vol goede moed begon ik met sporten. Ik nam plaats op de cardio-apparaten, probeerde wat kracht-apparaten uit en onzeker keek ik naar het krachthonk, waar de stoere mannen met grote biceps zich uitsloofden.

Het resultaat bleef uit. Waarom? Ik wist niet waar ik mee bezig was en ik deed maar wat. Ik vond het niet leuk, ik voelde me er niet op mijn gemak en ik had er simpelweg geen zin meer in. Ik werd ik een vaste sponsor van de sportschool.

personal-treiner-eindhoven

De oplossing...

Omdat ik niet wist wat ik moest doen, ben ik gaan googlen. Ik vond talloze ‘persoonlijke trainingsschema’s’, die iedereen kon downloaden. Daar had ik niks aan, ik wilde weten wat voor mij het beste werkt. Ik raakte gefascineerd door de honderden oefeningen die er bestaan, de werking van het menselijk lichaam en de verschillende manieren van trainen. Hier wilde ik meer over weten.

Na het volgen van een opleiding tot personal trainer en aanvullende opleidingen tot functional trainer, bootcampcoach en voeding & sport, heb ik meer dan genoeg kennis opgedaan om mezelf te kunnen helpen. Waardoor ik nu niet alleen mezelf help, maar ook jou kan helpen om het beste uit jezelf te halen.

Dit is wat je krijgt met personal training

personal-trainer-eindhoven

De juiste begeleiding

We starten met een intakegesprek. We gaan na wat je precies wilt bereiken, waarom en hoe je dat wil bereiken en we maken een plan van aanpak.

We gaan we verschillende testen en metingen doen. Zoals het meten van het gewicht, vetpercentage en spiermassa. Maar ook kracht- lenigheid, uithoudingsvermogen en coördinatietesten. Aan de hand van de uitslagen van de testen maak ik een trainingsschema dat bij jou past en kunnen we de eerste stappen zetten in het behalen van jouw doel.

personal-training-eindhoven-testen

Testen en metingen

Een (of meerdere) fitheidstesten en een uitgebreide metingen met onder andere botmassa, vetpercentage en spiermassa.
personal-training-eindhoven-techniek

Focus op techniek

Sporten waarbij techniek belangrijker is dan zware gewichten. Zo haal je het beste resultaat uit de oefeningen.
personal-training-realistisch-doel

Realsitische doelen

Hulp bij het stellen van realistische doelen, zodat je zeker weet dat je doelen ook haalbaar zijn.
personal-training-eindhoven-begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke aandacht en begeleiding. Ik neem je aan de hand mee op weg naar jouw doel.
personal-training-eindhoven-buiten

Buiten sporten

Trainen in de frisse buitenlucht. Voor extra vitamine D, een schonere lucht en een fijner gevoel.
personal-training-eindhoven-doel

Doelen vasthouden

Trainingen die niet alleen gericht zijn op het behalen van je doel, maar er ook voor zorgen dat je jouw doel kan vasthouden.
personal-training-eindhoven-stok

Stok achter de deur

Een stok achter de deur om gemotiveerd te blijven en om het beste uit jezelf te halen.
personal-training-eindhoven-programma

Trainingsprogramma

Op maat gemaakte trainingsschema’s die met jou mee groeien en zich continu aan jou aanpassen. 
personal-training-eindhoven-plezier

Plezier

Leuke trainingen en een gezellig sfeer, zodat je er niet tegenop ziet om te sporten.
These slides will be slide-able on the live version of your page!
'Ik vind sporten met Iris oprecht leuk'

Ik vond sporten echt niet leuk en had qua sporten al van alles geprobeerd, maar na een tijdje stopte ik er weer mee. Ik was er niet goed in en kreeg er ook weinig positieve gevoelens van. Ik had net 2 kindjes gekregen en was niet blij met mijn lijf. 


Ik vind sporten met Iris oprecht leuk. Ze past zich aan aan mijn niveau. Ze weet precies wanneer ze moet pushen of wanneer ze een stapje terug moet doen. Buiten de fysieke inspanning besteed ze ook veel aandacht aan het mentale aspect dat bij sporten komt kijken. Inmiddels zit ik lekker in mijn vel. Ik heb geleerd dat ik echt veel meer kan dan ik zelf dacht. Als ik denk dat ik echt niet meer kan dan zit er toch nog een sprintje in! 
Ik zou het absoluut aan anderen aanraden!


Sara de Klein (32)

Ms. Nameless
Add Your Stars
'Deze manier van sporten zie ik mezelf nog járen doen!'

Ik wilde graag een gezond gewicht, maar vond het niet leuk om te sporten. Zelf sporten in een sportschool lukte me niet. Ik wist niet wat ik moest doen en raakte geïntimideerd door alles wat er om me heen gebeurde. 


De trainingen met Iris zijn heel prettig. Ik word op een prettige manier uitgedaagd. Net wat meer herhalingen, of gewicht en soms heb ik het niet eens door! Een training is altijd fijn. Ik kan alles kwijt wat me dwars zit, waar ik ook zit met mijn hoofd. Iris biedt een luisterend oor en als ik een pijntje heb, dan krijg ik altijd wel een appje met hoe het gaat.


Ik heb een aandoening waardoor ik heel moeilijk gewicht verlies. Desondanks ben ik al 5 kilo kwijt! Maar personal training me veel meer gebracht dan alleen 5 kg minder gewicht. Ik heb meer energie en een beter gevoel over mezelf. Ik kan oprecht zeggen dat ik binnen een paar maanden van sporten ben gaan houden. Als er een les niet door kan gaan, sport ik thuis. Deze manier van sporten zie ik mezelf nog járen doen!

 

Kim Pepers (29)

Ms. Nameless
Add Your Stars
'Na 6 weken ben ik wat centimeters kwijt en passen mijn kleren een stuk beter!'
‘Ik ben niet zo’n sporter, waardoor mijn lichaam niet sterk is. Ik merk dat ik ouder word en niet meer kan varen op ‘jong’ zijn. Met personal training ging ik actief aan de slag om mijn lichaam te onderhouden. Ik wil vooral gezond zijn en blijven. Ik vind het fijn dat ik mijn eigen doelen en speerpunten kan formuleren, waarna Iris een gericht programma voor mij maakt.
Na 6 weken bij Iris getraind te hebben, ben ik een aantal cm kwijt rondom mijn armen en middel. Mijn kleren passen een stuk beter en ik merk dat ik makkelijker zware boodschappentassen kan tillen. Dat is toch mooi meegenomen!’


Esther Dijkstra (41)

Ms. Nameless
Add Your Stars

Overtuigd? Plan een gratis intakegesprek!

                   

Veelgestelde vragen PT

Is personal training voor mij geschikt?

In principe is personal training voor iedereen geschikt. Ik maak een speciaal trainingsprogramma dat afhankelijk is van jouw doel. Als tijdens het intake gesprek blijkt dat het (om wat voor reden dan ook) voor jou minder geschikt is, dan zal ik dat altijd aangeven.

Kan het ook als ik weinig tijd heb?

Ja hoor, geen probleem. We kijken hoe jouw weken eruit zien en we plannen de trainingen ruim van te voren in, zodat je er rekening mee kan houden. Een week heeft 168 uur en dat ene uurtje extra past er echt ergens wel tussen ;-).

Moet ik dan met zware gewichten aan de slag?

Dat is afhankelijk van jouw voorkeuren en jouw doel. Wil jij wat kilo's kwijt en graag wat fitter worden, dan hoef je niet bang te zijn voor hele zware gewichten. Wil je grote biceps? Dan halen we natuurlijk wel de zware gewichten uit de kast.

Kan ik ook samen met iemand komen trainen?

Ja, dat kan! Naast 1-op-1 trainingen, bied ik ook 1-op-2 trainingen aan. Als je met z'n tweeën komt trainen, dan krijgt elke persoon 15% korting op de reguliere prijs.

                 

Gratis intakegesprek plannen?